Генчев: Надявам се утре стадионът да е пълен

17:53
Генчев: Надявам се утре стадионът да е пълен

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори преди утрешния двубой от втория кръг на efbet Лига срещу Ботев (Враца). Наставникът на "сините" изрази надежда, че стадионът ще бъде пълен, а отборът ще се отблагодари на феновете с добра игра, много голове и изразителна победа.

"Настроението в отбора е приповдигнато, тъй като постигнахме изразителна победа в първия мач, каквато беше и целта ни. Постарахме се да покажем на футболистите грешките, които допуснаха в мача срещу Локомотив (София). Първите 10 минути бяха доста лоши за нас и не трябва да повтаряме тези грешки. За мен е важно всеки следващ мач да бъде по-добър и да израстваме като отбор, а това може да стане само с пълна концентрация и себераздаване от футболистите.

Аз знам възможностите на играчите и знам, че могат много повече от това, което показаха, особено в първите 10 минути срещу Локомотив (София). Допуснахме 4 нетипични за нас грешки, получихме гол, а Локомотив можеше да ни отбележи втори и дори трети гол. Когато влязоха по-концентрирани, до края на мача почти не допуснахме грешка. Искам от първата до последната минута да бъдат концентрирани без значение какъв е резултатът.

Асен Митков със сигурност отпада от мача утре. Имаме още трима футболисти, които са с леки проблеми и за тях ще решаваме в последния момент. Днес Ван дер Каап ще вземе участие в тренировката, но здравето на играчите е на първо място и ако има някакви проблеми, няма да вземе участие в утрешния мач. Имаме вариант кой да го замести.

Чисто физически Икена е много добре, но при него липсва игровата практика. Трябва да свикне с обстановката и да се синхронизира със съотборниците си. Мисля, че утре е добър момент да дебютира. Искам да благодаря на феновете за подкрепата, тя е изключително важна за нас. Надявам се утре стадионът да е пълен, а ние да се отблагодарим с добра игра, много голове и изразителна победа", каза Генчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация