Стипич: Не съм щастлив от резултата

00:00
Стипич: Не съм щастлив от резултата

Новият наставник на ЦСКА София Томислав Стипич заяви след поражението с 0:1 при визитата на Лудогорец, че генерално е доволен от представянето на неговите футболисти, но е разочарован от резултата.

"Генерално съм доволен от представянето на моя отбор. Не съм щастлив от резултата. Разочарован съм от него. Пропуснахме в предни позиции, вкарахме си автогол. Понякога футболът не е честен. Ще продължим и ще анализираме нещата.

Имаше физически, но и ментален аспект, защото идваме в дома на Лудогорец. Имахме очаквания да вземем поне точка. Когато пропуснеш дузпа или пък вкараш, влияе от психологически аспект. Можем да говорим много за това, което ни липсва - нападател, но и да говорим за две млади момчета - Чорбаджийски и Петко Панайотов. Можем да ги сложим в предни позиции и да сме доволни от тяхното представяне. Доволен съм от новия ни вратар и новия централен защитник. Генерално съм доволен. Срещнах страхотни хора в клуба. Генерално съм доволен, че съм в този велик клуб. Ще се подготвяме за всеки мач сякаш е финал на Шампионска лига. Ще заредим момчетата, че те трябва да печелят всяка една среща.

Като за начало трябва да кажа, че аз, като треньор, чакам моите фенове, техния глас и подкрепа, защото това ще е основен мотив за нас. Те ще се завърнат по-силни. Ще бъде страхотна връзка между нас.

В много ситуации днес играхме на максимума. Имаме нужда от взимането на решения, някои спринтове, които трябва да правим или не. Дали да правим спринт или преса. Всеки ден ще работим здраво и ще развием този отбор.

Времето е нещо хубаво, защото с времето ще направим тези момчета още по-силни. Клубът работи много здраво, за да докара нови играчи, от които имаме нужда. Да вкараме нов профил футболисти. Всички неща ще се случат с времето", завърши оптимистично Стипич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация