Моуриньо: Балотели е позьор, Пипо Индзаги е фен на Интер!

12:48
Моуриньо: Балотели е позьор, Пипо Индзаги е фен на Интер!
Жозе Моуриньо за пореден път раздвижи духовете на обичайната си пресконференция в края на седмицата. "Специалния" изрази доста ексцентрично мнение по повод някои от събитията, случили се с футболисти на Интер през седмицата.

"Първо искам да кажа, че съм много добър психолог и прекрасно знам какво става в главите на моите футболисти. По-добър съм дори от специалистите, завършили психология, защото боравя с тези неща на практика, а не на теория. Случаят с Марио и изявлението му, че е фен на Милан не ме учудва и изобщо не ми влияе. Всеизвестен факт е, че Филипо Индзаги от малък е тифозо на Интер, но това не му попречи да вкара купчина голове и за Ювентус, и за Милан. Това, което ме подразни в случая с Балотели е фактът, че бе повикал купища репортери, които да отразят, че той върши благотворителност. Да помогнеш на сираци е прекрасно, но да парадираш с това, не толкова", коментира Моуриньо.

Както е известно, Марио Балети през седмицата посети сиропиталище в Милано и докато раздаваше автографи разстрои момче със синьо-черно шалче, като му заяви, че всъщност е фен на Милан. На всичкото отгоре ден по-късно сестрата на нападателя публично потвърди този факт.

Моуриньо бе запитан и дали е наясно със слуховете, че Балотели обожава високите скорости и често шофира с 240 километра в час.

"В началото на треньорската ми кариера имаше един много талантлив руснак, който флиртуваше с бързите коли и свърши по доста трагичен начин. Дано сега нещата не се повторят", сподели португалецът.

Повдигнат бе въпросът за бъдещето на Балотели и Давид Сантон в отбора, тъй като дуото все по-рядко намира място в стартовия състав на Моуриньо.

"И двамта нямат манталитета да бъдат шампиони", лаконично обясни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
21.11.2009 13:03

''Това, което ме подразни в случая с Балотели е фактът, че бе повикал купища репортери, които да отразят, че той върши благотворителност'' по-важно е че е помогнал,пък и няма лошо хората да разберат що за човек е