Бенитес: Трябва да бием Сити, ще завършим в ТОП 4

11:08
Бенитес: Трябва да бием Сити, ще завършим в ТОП 4
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес не е загубил увереност, че отборът му ще завърши сред 4-е най-добри в края на сезона.

"Мърсисайдци" се намират в сериозна криза и заемат 7-о място в Премиерлийг, а така жадуваната титла вече изглежда мираж.

Днес Ливърпул посреща Манчестър Сити в един от най-интересните сблъсъци на кръга.

"На 80 процента съм сигурен, че ще завършим в топ 4. Мисля, че ако мога да разчитам на голяма част от основните си футболисти, всички ще видите коренна разлика в играта ни", каза Бенитес.

"Фернандо Торес, Хавиер Масчерано, Мартин Шкъртел и Даниел Агер имат проблеми. Ако можем обаче да ги вдигнем на крака за мача ще бъде много добре. Сити даде много пари за нови футболисти, но няма да им бъде лесно да постигнат целите си. Видяхте, когато Челси даваше купища пари какво стана. Беше им трудно. Отбор не се прави толкова лесно, колкото изглежда. Трябва да постигнем задължителна победа в двубоя срещу "гражданите" и да се изкачим още малко нагоре в класирането", добави още испанецът.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sneji_88
22.11.2009 12:13

Пфу... тоя човек няма ли вече сам да си тръгне и да спре да позори великия Анфилд... *sad* *wonder* *stop* Рафа, get the hell out of here