Ван Гаал: Трябва да направя нещо, за да не ме изгонят

10:00
Ван Гаал: Трябва да направя нещо, за да не ме изгонят
Треньорският стол на Луис Ван Гаал в Байерн Мюнхен изстива с всеки изминал ден.

Холандският специалист е сериозно притеснен за поста си в клуба, след като отборът му се представя отчайващо от началото на сезона.

"Трябва да направя нещо, за да остана в клуба. Ако не направя нещо в най-скоро време, най-вероятно ще се стигне до моето напускане. Ние трябва да печелим мачове и титли. На клуба му трябват успехи", каза Ван Гаал.

"Колкото до шефовете, с тях отношенията ми са много добри. Ние винаги сме директни един към друг, така че няма какво да се крие. Сега целта ни е една и съща – победа над Леверкузен. В момента се намираме на осмо място в класирането, което не е реално за отбор с амбициите на Байерн. Това просто не е нормално", сподели още холандецът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

izpwrc
25.11.2009 17:26

Абе хубаво коментирате,но толкова ли не разбрахте,че контузий не може да се пише на БГ - контузии се изписва с два броя "и" накрая - и това е с цел да кажеш примерно,че контузията е в множествено число - контузия-контузии!!! "ий" има при глаголите-бия-бий...и тн-жалко е това,което се чете в тоя форум понякога.

Oliver_Kahn
22.11.2009 15:33

и аз не го харесвам въпреки че е печелил КЕШ,инат е и се има за много велик.Цецо да контузий има особенно последните 2-3 сезона то бива карък ама пък чак толкова няма никъде........но всичко си има край и скоро "Баварската машина" ще застане там където и е мястото *beer*

CEC0_vg
21.11.2009 14:54

Не трябва да се търси вина само във Ваан Гаал. Да не би той да е виновен за постоянните контузий, или за това, че сме 3 най-богат клуб в света и зимаме само футболисти като свободни агенти. Също така той не е виновен, че защитата е слаба.

plamo_85
21.11.2009 14:29

Това е най калпавия треньор във футбола. Още от едно време като беше треньор в Барса не ставаше беше ясно и тук че Байерн Мюнхен само ще загубят с треньор като този *lol* *thumb_down*