Бекенбауер: Не мога да коментирам тото-скандала, не знам детайлите

19:13
Бекенбауер: Не мога да коментирам тото-скандала, не знам детайлите
Вицепрезидентът на Германския футболен съюз и президент на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер се срещна с министър-председателя на България Бойко Борисов. На срещата присъстваха министърът на спорта и физическото възпитание Свилен Нейков, председателят на БОК Стефка Костадинова и президентът на БФС Борислав Михайлов.

Легендата на германския футбол заяви: "Доволен съм от цялото си посещение е България! Посещението в Академията също бе интересно. Определено срещата с министър-председателя бе кулминацията на деня. Той е голям футболен фен. На Световното първенство в Мексико играх с контузия в рамото. Той ми припомни това. А това говори, че има добри познания. Вижда се, че наистина е голям фен на футбола."

Той не пожела да коментира скандала с уредени мачове, който разбуни духовете в цяла Европа и в частност Германия, като обясни, че не е запознат с подробностите около него. Бекенбауер заяви:

"Сигурно има доказателства. Аз не мога да кажа нищо по този въпрос, не знам детайлите."

Президентът на БФС Борислав Михайлов също коментира разкритието за уредените мачове в Европа. Той заяви:

"Естествено е да има притеснение след такава новина. Има си съответните органи, които да разследват и да установят какво се е случило."

Той добави, че има обещание от премиера Бойко Борисов да бъде осигурена земя за изграждането на Национална спортна база в Бояна. Другата тема, за която първият човек във футбола ни разговаря с министър-председателя Борисов е клубовете да не плащат на полицията за охраната на двубоите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация