Кукурея: Щом експертите казват, че няма дузпа, значи няма

18:57
Кукурея: Щом експертите казват, че няма дузпа, значи няма

Испанският национал Марк Кукурея говори на пресконференция пред журналистите преди полуфиналния мач с Франция от Евро 2024. Логично бранителят бе питан отново за спорната ситуация от мача с Германия, при която игра с ръка в наказателното си поле, но дузпа не бе отсъдена.

“Топката се удари в ръката ми, но съдията веднага каза "не, не, не" и това ме накара да се почувствам по-добре. Ако съдийските експерти казват, че това не е игра с ръка, значи не е.

Не се намесвам, уважавам това, което казват съдиите. Разбирам съмненията, защото виждаме, че някои от тях го правят, а други - не. Можем да разберем съмненията. Ние пък можем да се оплачем, че Кроос можеше да бъде изгонен".

Що се отнася до полуфинала с Франция, Кукурея заяви: “Ако разполагаме с топката, ще им противодействаме много добре. Това вече се случи с Германия. За да спрем Мбапе, ще трябва да положим колективно усилие. Трябва да противодействаме на техните контраатаки”.

“Създадохме много добър колектив, смесица от невинността на младите и опита на ветераните. Сплотеността ни е много специална. Испания е уважавана от дълго време. Това, че бяхме аутсайдери преди шампионата, ни помогна. Знаех, че разполагаме със страхотен отбор”, завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация