Официално: Брентфорд представи Игор Тиаго

13:07
Официално: Брентфорд представи Игор Тиаго

Бившият нападател на Лудогорец Игор Тиаго даде първото си интервю като футболист на английския елитен Брентфорд, след като “пчеличките” го привлякоха още по време на пролетния полусезон от белгийския шампион Брюж. 


Тиаго беше представен на страниците на клуба в социалните мрежи със стилизиран шарж, със снимка в гръб, наметнат с бразилското знаме, както и с видеоклип.


Бразилецът получава фланелката с номер 9 в новия си отбор, а преди това в интервюто разказва за пътя си от бразилския град Гама до договора с клуба от Западен Лондон.


"Много съм щастлив, че подписах с Брентфорд и че опознах клуба. За мен е огромно щастие да играя за този клуб във Висшата лига. Много се радвам за този момент. И знам, сигурен съм в това, че ще бъде страхотно пътуване и страхотен сезон“, заяви в началото Тиаго.


Таранът вкара 18 гола в 34 мача в белгийското първенство през миналия сезон, когато Брюж спечели титлата през втория му пълен сезон в Европа, след като преди това отбеляза 15 пъти в 32 срещи в първенството на България с Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация