Тони Здравков: Чака ни труден мач срещу много добър отбор

17:02
Тони Здравков: Чака ни труден мач срещу много добър отбор
Изпълняващият длъжността старши-треньор на Левски Антони Здравков говори днес пред представителите на медиите на редовния седмичен брифинг преди двубоя с Черно море.

"Очакваме труден мач срещу един много добър отбор, какъвто е Черно море. Те се представиха много силно през миналия сезон. Много стабилен тим. Надявам се да вземем победата в този мач. Трябва да вкарваме положенията си, защото без голове няма как да побеждаваме", заяви Здравков.

"Нормално е някои от нашите играчи, които имаха мач с мъжкия национален отбор да са уморени. Мариян Огнянов, се прибра в България с травма. Телкийски също е с контузия. Шакиб Бензукан пък закъсня с два дена да се прибере от Мароко и е временно наказан. Топузаков определено не е готов да играе цял мач. Включваме го в групата за Черно море и се надяваме да помогне с каквото може. Нормално е Кръстовчев да бъде титуляр при положение, че се намира във форма и бележи голове за разлика от другите нападатели в отбора. Но всичко това не значи, че мястото му е сигурно", каза още Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dgk
20.11.2009 19:35

Гледай си там твойта кочинка и недей знай много много *beer*