Даниел Георгиев стана Футболист на 12-и кръг

15:56
Даниел Георгиев стана Футболист на 12-и кръг
Нападателят на Черно Море Даниел Георгиев получи наградата за футболист на 12-ия кръг в А група в анкетата на в-к "Футбол".

13 от 22-а футболни специалисти и треньори са гласували за Георгиев, който отбеляза два гола за победата на тима си срещу Локомотив София. Второто място с по 4 гласа поделят Христо Янев от Литекс и Еньо Кръстовчев от Левски. Един глас има Георги Андонов от Берое. Георгиев благодари за наградата, заяви, че е изключително радостен да я получи и си пожела след всеки кръг тя да бъде връчвана на футболист на Черно Море.

"Предстоят ни много важни мачове до края, така че се надявам наши играчи да се окажат на моето място, защото са решили тези двубои в наша полза. Не очаквам голова фиеста срещу Левски и един гол ще е достатъчен. Ще е по-трудно, отколкото срещу Локомотив, защото като цяло ние играем по-слабо като гости, а и въпреки позицията в класирането Левски все пак си е Левски. Те са много силен отбор и смятам, че скоро ще се върнат на мястото, което заслужават. Надявам се и ние да забравим слабата поредица и да тръгнем нагоре. Целта си остава място в евротурнирите. Александър Александров-Кривия даде каквото можа за тима, няма обаче нито един отбор, който да не може без всеки футболист. Не смятам, че спадът в играта ни се дължи на това, че той напусна отбора. Може би тук имаше и психологически причини. В България е така. Правиш силен мач и после нещо се обърква. Аз съм юноша на Левски, играл съм и в ЦСКА, но този мач не е специален за мен. Откакто съм в Черно Море, отборът винаги прави силни мачове в края на първия полусезон. Две години е така, надявам се това да не се промени и сега", каза Георгиев.

Защитникът на Черно море Александър Александров е единствената въпросителна пред треньора на Черно море за утрешния мач със "сините". След днешната тренировка ще стане ясно може ли да вземе участие той в срещата. Очаква се няколкостотин запалянковци на Черно море да подкрепят своите любимци на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация