\"Акулте\" пускат билетите за мачовете с Черно море и Локо София

15:21
\"Акулте\" пускат билетите за мачовете с Черно море и Локо София
Ръководството на Черноморец Бургас пуска от понеделник – 23 ноември билетите за двата мача през седмицата на стадион "Лазур" – на 25 от 16.30 часа двубоя за Купа България срещу Черно море и на 29. 11 - неделя от 19.30 часа входните билети за мача с Локомотив София от първенството на страната.

Отново ще има преференциални билети по 2 лв. за родители и техните деца до 15 - годишна възраст, ученици, студенти и пенсионери. Те ще се продават на касите в хотел България, на първа каса на стадион "Лазур" и на служебния вход на стадион "Лазур" (бариерата). Входните талони ще се издават срещу лична карта и студентска ( ученическа) карта. Билетите на преференциална цена от 2 лв. се продават до 24 часа преди началото на съответния мач.

В деня на всеки мач ще се продават билети само на редовни цени. Абонаментните карти за всички мачове на Черноморец Бургас за пролетния полусезон ще бъдат пуснати съвсем скоро, а притежателите им ще имат право на отстъпка от 20% от стандартната цена на билетите. Закупилите абонаментни карти за целия пролетен полусезон ще ползват големи отстъпки от цените на билетите при последващо участие на отбора на Черноморец Бургас в европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация