Появи се още един кандидат за Грийнууд

18:45
Появи се още един кандидат за Грийнууд

Ръководството на Олимпик Марсилия проявява сериозен интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд, информира днес авторитетното издание “Атлетик”. Дискусиите между двете страни са в много ранен етап и все още не са споделени конкретни финансови параметри по евентуална сделка. Медиите твърдят, че от “Олд Трафорд” ще искат около 40 милиона паунда за своя играч. Френският клуб има сериозни амбиции за окомплектоването на сериозен състав за предстоящата кампания, който ще може да се противопостави на доминантна във футбола в Лига 1 ПСЖ. Първи ход в това отношение бе привличането начело на отбора на Роберто де Дзерби след раздялата му с Брайтън.

Във фаворит за подписа на Грийнууд в последните седмици бе смятан италианският гранд Ювентус, но от “старата госпожа” имат други приоритети за момента и тази сделка все още е на заден план. Смята се, шефовете на тима имат желание да го вземат, но биха искали да намерят начин да намалят цената на футболиста или да предложат свои играчи в замяна, както направиха при трансфера на Дъглас Луис от Астън Вила.

Преди седмица с изненадващо предложение излезе Лацио. “Римските орли” отправиха конкретна оферта на стойност 30 милиона паунда, като цялата сума да бъде платена накуп. Тимът от италианската столица опитва по този начин да успее да изпревари конкуренцията и да вземе играча преди останалите заинтересовани страни да се включат активно в битката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация