Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да потърси съвет от Мъри Стоилов

12:19
Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да потърси съвет от Мъри Стоилов
Димитър Бербатов може да продължи добрата си форма, с която се превърна в голмайстор на националния отбор на България, ако се разпише и срещу Евертън в събота в мач от Висшата лига.

Именно срещу състава на Дейвид Мойс нападателят достигна най-ниската точка в кариерата си при "червените дяволи", след като пропусна да отбележи дузпа на "карамелите" в полуфинала на ФА Къп през миналия сезон, пише Джеймс Робсън от "Манчестър Инвинг Нюз".

Това доведе до опустошителни критики в медиите към най-скъпия футболист на Юнайтед, за неговия привидно муден стил и непоследователни изяви през първия му сезон на "Олд Трафорд". През настоящата кампания нещата стоя далеч по-различно, но критиците на бившия голмайстор на Тотнъм все още търсят и най-малкия повод, за да скочат срещу Бербатов.

Двата гола на капитана на България срещу Малта в сряда вечер го направиха водач по попадения за националния тим за всички времена, но той тепърва ще трябва да доказва в Манчестър Юнайтед, че е по-скоро като Ерик Кантона, а не е като Хуан Себастиан Верон.

Три гола в последните 7 мача за "червените дяволи" е прилично постижение, но факт е, че Бербатов все още не е достигнал до максимума на силите си в тима. И ако сър Алекс Фъргюсън иска да превърне Бербатов в играч от най-висока класа, той може да потърси съвет от селекционера на България Станимир Стоилов, който вече откри тайната за получаването на най-доброто от "загадъчния" нападател.

Общо 48 гола за националния отбор, 5 от които в последните два мача, срещу Малта и Грузия, показват изумителен процент на успеваемост, който Фъргюсън никога не успя да открие. Но блестящите изяви на Берба с България му гарантират подкрепа в лицето на сър Алекс. Все пак този сезон в Юнайтед е по-специален, като след напускането на Кристиано Роналдо, основната тежест за реализирането на голове пада върху Бербатов и Уейн Рууни. За разлика от българина обаче, английският национал не успява да бележи редовно за селекцията на Фабио Капело, като в последните седем мача на "Трите лъва" се е разписал само веднъж.

Така ако сър Алекс успее да получи от Бербатов толкова, колкото получава от него Станимир Стоилов, българският нападател може и да сбъдне мечтата си - да спечели трофея в Шампионската лига, който му убягва вече на два финала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
20.11.2009 18:13

Samoletski, варианта ти е интересен,но нищо не казваш, какво ще правят Манчестър Юн. с треньор Стоилов, ако им се случи да играят с,.....БАТЕ Борисов...?! *lol*

Samoletski
20.11.2009 17:31

Най-добре ще е да назначат Мъри начело на Манчестър, а Фъргюсън да поеме България. И бербо ще е полезен за Юнайтед и България поне ще се класира на световни и европейски.

rusnacheto
20.11.2009 17:17

greenred няма спор относно статиите ... обаче моят коментар беше за написаното под мен ! *wink*

VeneSotirov
20.11.2009 14:57

Опа, грешка, коментарът е за другата статия *joking*

VeneSotirov
20.11.2009 14:55

Абе много ми е интересно ако Ейре бяха вкарали за 2:0 в продълженията такъв гол, а не Франция за 1:1 дали нямаше да се преиграва мача? Или тогава точка 5 щеше да гласи "Платини решава".Но станалото - станало, така е дори по-добре, защото жалките французи са адски слаби и ще бъдат брутално разкрити догодина на световното - я хванат 1 точка, я не *lol*

krasenco
20.11.2009 14:24

Абе това някакъв жълт вестник ли е?НЕВЕРОЯТНИ заглавия и статии *thumb_up* Е вече ме изгонихте от сайта наистина *thumb_up*

JarJarBinkS
20.11.2009 14:14

да,да много умно "изумителен процент на успеваемост" *lol* "да спечели трофея в Шампионската лига" 6те го спе4ели ,даже и златна обувка 6те спе4ели и златна топка 6те вземе,оба4е ако в шампионската лига играят отбори от малта и грузия...са6то така за неговото ниво са подходя6ти и отборите от андора ,сан марино и лихтенщаин...като заплаха трябжа да се жазприемат отборите от албания и люксембург 4иито национални отбори имат някои наистина впе4атляващи резултати,а 6ампионската лига 6те я спе4ели ако е тжарда резерва(не пре4и на отбора)и саотборниците му в Манчестър изнесът тежестта на двубоите. *beer*

liverpool4oo
20.11.2009 13:51

да вкара на 1 отбор от 4етворката не срешту последния 1 касметлииски гол *joking*

ceco26
20.11.2009 13:36

*lol* Личи си кой е по-добрият треньор. Явно Мъри само за това го бива, докато саф-а само за ракийка с реферите. *party*

valeriy
20.11.2009 13:24

Статията е абсолютно тъпа , имам чуството , че писана само ей така да се запълва мястото. Не мога да разбера и кой е малоумния й автор.

greenred
20.11.2009 13:06

Вярно е, че темите са написани неграмотно. Защо коментирате само това. Ако не ви харесва сайта, не го посещавайте *wink*

rusnacheto
20.11.2009 12:49

Тъп коментар, некадърно написано !! Никъв смисъл и грамотност ... явно в 6-ти клас не са стигнали до правопис

tomi123
20.11.2009 12:42

на барби 6те муфкарат от трите наи длгото сме6ник фкарва само на сме6ни отбори *joking*

niki_bg99
20.11.2009 12:32

Бербо, вкарай на карамелите. Всички истински българи сме с теб. Дано станеш най-резултатния играч на Юнайтед в края на сезона.