Черно море с първа победа в контролите

21:03
Черно море с първа победа в контролите

Черно море записа победа в първата си контрола от лятната подготовка. "Моряците" надиграха като гости Фарул в Констанца след гол на Исмаил Иса. В срещата Илиан Илиев използва доста юноши от школата на клуба. В Румъния варненци бяха подкрепени от солидна агитка.

Първото полувреме премина без много ситуации пред двете врати, като до 30-ата минута двубоят бе равностоен. В последните 15 минути "моряците" взеха инициативата и в 37-ата минута успяха да открият резултата. След многоходова комбинация, топката бе подадена към Исмаил Иса в наказателното поле, който я пое с гръб и с обръщането я изпрати в далечния ъгъл за 1:0.

На почивката Илиан Илиев направи 8 промени. В игра се появиха Християн Славков, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Берк Бейхан, Николай Костадинов, Дуду, Велислав Василев, Едгар Пашеко, Андреяс Калкан. Те заеха местата на Пламен Илиев, Живко Атанасов, Росен Стефанов, Начо, Васил Панайотов, Мазир Сула, Николай Златев, Мартин Милушев и Исмаил Иса.

Втората част стартира с натиск на домакините, които получиха право да изпълнят пряк свободен удар на линията на пенала. Стефан Бодищеану стреля в стената. Топката отиде в негов съотборник, който от добра позиция стреля, но пак футболист на Черно море с тяло успя да парира удара. Малко след това Едгар Пашеко можеше да покачи в резултата, но не успя да засече добре топката с глава пред вратата.

В 65-ата минута Цветомир Панов и Дани Мартин отстъпиха местата си на младите Константин Грахльов и Пламен Аршев. В 74-ата минута играч на домакините се озова на стрелкова позиция и отправи удар очи в очи с вратаря Християн Савков, но Пламен Аршев с шпагат успя да предотврати гол.

В 81-вата минута Веселински замени Ники Костадинов, който усети болка. Малко след това Дуду опита техничен удар от границата на наказателното поле, но топката премина покрай гредата. В 84-ата минута Мартин Банев се появи в игра на мястото на Едгар Пашеко. Веднага след това Калкан стреля от границата на казателното поле, топката се отби в бранител и се върна в Дуду, който финтира защитник и стреля, но стражът на Фарул спаси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация