Мбапе иска да играе срещу Нидерландия

18:07
Мбапе иска да играе срещу Нидерландия

Суперзвездата на Франция Килиан Мбапе има желание да играе още утре в сблъсъка срещу Нидерландия от група D на Евро 2024.

Както е известно, нападателят получи фрактура на своя нос в при победата с 1:0 над Австрия в първия мач на “петлите” на Европейското първенство в Германия. Очакванията на френските медии са да не се рискува със здравето на футболиста, който да пропусне оставащите две срещи с “лалетата” и Полша, след което да се върне за двубоя на тима от 1/8-финалите на турнира. От нидерландската телевизия NOS обаче твърдят, че източник от френския лагер им споделил, че самият Мбапе държи да играе още в утрешния мач срещу “оранжевите”. Оттам добавят, че засега не се знае кога ще бъде взето решението дали 25-годишният играч ще е на разположение на Дидие Дешан за въпросния мач. Ако това се случи, то със сигурност голмайсторът ще играе със специална маска, която ще тества на тазвечерната отборна тренировка.

Мбапе се включи във вчерашната тренировка на френския тим с лепенки на носа, а днес беше заснет при пристигането на “петлите” в Лайпциг как няма нито предпазна маска, нито каквито и да било превръзки на носа си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация