Рамос може да се събере с Роналдо в Саудитска Арабия

18:13
Рамос може да се събере с Роналдо в Саудитска Арабия

Серхио Рамос и Кристиано Роналдо могат да заиграят отново в един клуб, съобщават медии в Испания. Според различни информации, бившият бранител на Севиля и Реал Мадрид ще получи оферта от саудитския футболен клуб Ал-Насър, където играе капитанът на националния отбор на Португалия. 

Медии в Испания твърдят, че лично Роналдо и спортният директор Фернандо Йеро убеждават Рамос да заиграе в саудитското първенство. Самият бранител напусна Севиля след една година в отбора и заяви, че има желание да продължи да играе професионален футбол още един или два сезона.

Това прави Ал-Насър фаворит за подписа на испанския бранител, тъй като мнозина избраха парите от Саудитска Арабия в последните години от кариерите си. Съотборници на Роналдо в момента са Садио Мане, Емерик Лапорт и Алекс Тейеш, а в други клубове са Карим Бензема, Сергей Милинкович-Савич, Фабиньо и Рияд Марез.

В момента Ал-Насър има конкуренция от клубове от Турция и САЩ.

Роналдо и Серхио Рамос играха заедно в Реал Мадрид от 2009 до 2018, колкото продължи и кариерата на португалския нападател в испанския колос. Двамата спечелиха 15 трофея през този период и се превърнаха в легендарни футболисти за мадридчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация