Левски без Мечо срещу морето

10:08
Левски без Мечо срещу морето
Димитър Телкийски пропуска мача на Левски срещу Черно море, съобщава "7 дни спорт".

Халфът разтегна бедрен мускул в контролата на националния отбор срещу Шахтьор Донецк преди седмица. Оттогава Мечо не тренира пълноценно. На "Герена" се надяваха той да се възстанови, но това е невъзможно.

Травмата на национала е сериозен удар за треньорското ръководство на "сините". Откакто се върна в България, Телкийски е футболистът с най-много асистенции в Левски – 5. Очаква се на негово място титуляр да излезе бразилецът Зе Соарес, който в последно време остава резерва в мачовете от първенството. Именно той играе в срещите от Лига Европа, за които Телкийски няма картотека.

На тренировката вчера Мечо направи няколко обиколки на помощния терен, след което се прибра в съблекалнята. Очаква се халфът на Левски да бъде възстановен за следващия мач. На 25 ноември "сините" приемат Литекс в отложен двубой от III кръг на първенството.

Днес футболистите ще проведат последната си тренировка преди мача с Черно море. Тя е от 11 часа, а от 12,30 часа треньорът Тони Здравков ще даде обичайния си брифинг.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация