Жребият отреди: Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул още в края на август

11:48
Жребият отреди: Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул още в края на август

Големите исторически съперници в английския футбол Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще се сблъскат още в третия кръг от новия сезон на Премиър лийг, отреди обявената днес програма. Дербито е на 31 август на “Олд Трафорд”, а още по-интересно е, че в него един срещу друг ще се изправят сънародниците Ерик тен Хаг и Арне Слот, който наследи Юрген Клоп на мениджърския пост в Ливърпул. Ответният мач на “Анфийлд” е на 4 януари 2025 година.


Първият директен двубой между Манчестър Сити и Арсенал е на 21 септември на “Етихад”. Седмицата е много важна за “топчиите”, които в предния уикенд - на 14 септември, гостуват на Тотнъм в първото дерби на Северен Лондон.


Първият двубой между Арсенал и Ливърпул е на 26 октомври на “Емиратс”, а вторият - на 10 май. На 30 ноември пък мърсисайдци приемат на “Анфийлд” големия си съперник от последните години Манчестър Сити. На 22 февруари тимът на Арне Слот гостува на “Етихад”.


Първото градско дерби между Сити и Юнайтед е на “Етихад” на 14 декември. “Червените дяволи” и “гражданите” играят на “Олд Трафорд” на 5 април.


Дербитата на Мърсисайд са на 7 декември, на “Гудисън Парк”, и на 2 април, когато е двубоят на “Анфийлд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация