Саркози се извини заради Анри

09:24
Саркози се извини заради Анри
Френският президент Никола Саркози е поднесъл лично извиненията си към премиера на ЕЙРЕ Брайън Коен за начина по който "петлите" отстраниха ирландците по пътя към ЮАР 2010.

Тимът на Раймон Доменек се класира скандално за Мондиала с нередовен гол след игра с ръка на Тиери Анри.

"Споделих пред господин Коен колко много съжалявам за случилото се. Не искайте от мен обаче да говоря от името на съдията или френските футболни органи", съобщи Саркози.

"Има спортни организации, които трябва да се заемат с разрешаването на случая. Тук не е мястото да обсъждаме подобни теми. Нашият министър на спорта вече поиска подкрепа от ФИФА относно желанието ни за преиграване на мача. Аз съм на същата позиция", каза ирландският премиер Коен.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
20.11.2009 15:20

как да види някой който е гледал мача да е видял венага..... съдията беше 20метра отзаде и в този каранбол е видял само как галас я удря.... *lol*

mitkov93
20.11.2009 10:51

Според мен не трябва да има преиграване.Ако се стигне до преиграване всички,който са били ощетени по време на мач от засада или гол с ръка ще искат преиграване.Дори и да се преиграе ако ирландците паднат пак ще казват "ама ние можеше да бием миналия мач".По тази логика да преиграем и половината мачове от родната "A" група.Такива съдийски грешки са ставали и ще стават пак.

danman
20.11.2009 10:10

Разбира се че мача трябва да се преиграе.Анри си призна,че е играл с ръка.А съдията къде е блял незнам.Има една приказка"Кьорав карти не играе",като не е видял-преиграване.Цял свят видя какво стана само той не.