Титулярните състави на Румъния и Украйна (гледайте на живо в WINNER.BG)

15:20
Титулярните състави на Румъния и Украйна (гледайте на живо в WINNER.BG)

Румъния и Украйна излизат един срещу друг от 16:00 часа в Мюнхен в първия мач за двата тима на Евро 2024. Предвид факта, че в тяхната група “Е” фаворитът определено е Белгия, то срещата между двете съседни държави може да се окаже ключова за амбициите им да продължат напред.

Балансът на двата тима в срещите един срещу друг е абсолютно равен, като в пет приятелски мача досега съперниците са си разменили по две победи, а един от мачовете завършва наравно.

Селекционерът на Румъния Едуард Йорданеску е избрал да започне в схема 4-3-3, като атаката на северните ни съседи ще водят Денис Ман, Денис Драгуш и Флоринел Коман. В средата пък ще действат Николае Станчу, Разван Марин и Мариус Марин. Като титуляр в защитата започва бранителят на Тотнъм Раду Драгушин.

Украинският селекционер Серхий Ребров започва във формация 4-2-3-1, като атаката на тима ще води голмайстора на Ла Лига Артьом Довбик от Жирона. От задни позиции ще му помагат Виктор Циганков, Георгий Судаков и Михайло Мудрик. Като ляв бек стартира и футболиста на Арсенал Олександър Зинченко.


РУМЪНИЯ (4-3-3): Ница; Рацу, Бурка, Драгушин, Банку; Станчу, М.Марин, Р.Марин; Ман, Драгуш, Коман;

УКРАЙНА (4-2-3-1): Лунин; Коноплия, Забарний, Матвиенко, Зинченко; Степаненко, Шапаренко; Циганков, Судаков, Мудрик; Довбик;

 

МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА НА ЖИВО, СЛЕД КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКА В ГОРНАТА ЧАСТ НА САЙТА!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация