На Острова поискаха въвеждане на видео наблюдение във футбола

08:29
На Острова поискаха въвеждане на видео наблюдение във футбола
За въвеждане на видео наблюдение във футбола призова шефът на Асоциацията на професионалните футболисти в Англия (ПФА) Гордън Тейлър.

Революционната мярка отново стана тема на дискусии след играта с ръка на Тиери Анри, която реши изхода от баража реванш в сряда между Франция и ЕЙРЕ.

"Време е да започнат за се използват видео технологии, за да се вземат правилните решения в подобни случаи. Трябва да вземем решението скоро", каза Тейлър.

В спортове като тенис, ръгби, хокей, крикет и т.н. видео наблюдението вече е въведено и спомага за правилното отсъждане на редица спорни ситуации.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

el_diablo
20.11.2009 13:46

Това е абсолютна глупост, защото футбола е ЧОВЕШКА игра, а да се греши е напълно човекшко.Както каза bechkam, по-добре да ги има отколкото дасе загуби чара на играта.

beckham_07
20.11.2009 13:14

А да,да въведат и 22ма съдии да следят всеки един играя по отделно.Част от красотата на гутбола е,че има и такива човешки грешки и макар и да костват много предпочитам да ги има отколкото всичко да се роботизира и да се загуби част от чара на играта,колкото и грозен да е той!!!!!!!

petko1122
20.11.2009 09:36

това е приказка вече!!!! Господин Венгер от кога им приказва, но никой не иска да чуе гения на съвременния футбол!?!?!?! който го е послушал не е сгрешил!!!!!