Любо Пенев поема Селта или Валядолид?

08:09
Любо Пенев поема Селта или Валядолид?
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съвсем скоро може да напусне "Армията" и да поеме отбор от Испания, пише в днешния си брой "Тема Спорт".

Според два независими един от друг източника, пред наставника има две опции. Едната е свързана със завръщане в бившия му клуб Селта Виго, а другата е Валядолид. "Небесносините" в момента се борят за своето оцеляване в Сеунда дивисион, докато Валядолид се представя незадоволително в Примера. Много е вероятно Любо да застане начело на един от двата клуба през зимата. Не е тайна, че мечтата на Пенев е един ден да работи като треньор в Испания и тя е все по-близо до реализиране.

Междувременно един от селекционерите на "армейците" – Иво Димов, се завръща от скаутска мисия в Латинска Америка. Той е подготвил обстоен доклад за играчите, които е харесал.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crushy
22.11.2009 17:27

crissttiano, не се изказвай неподготвен. Даже в новината ти пише, че Валядолид са в Примиера Дивизион, а Селта вече определено не са този отбор, които бяха, когато Пенев играеше за тях.. Така че дано не ходи там, защото поне в близките 10 години те са отбор без бъдеще. А Вие смотани левскарчета, ако сте се родили и сте имали поне 3-4 годинки, когато беше световното 1994 и когато Стоичков и Пенев вкарваха на едни от най-големите отбори във футбола и изведоха отбора ( заедно с Тр. Иванов и Й.Лечков) до 1/2 Финал, то тогава си траехте нали, но сега нали Пенев е наставник на "вечния съперник" ЦСКА дай да му теглим една майна. Фурнаджийски лопати сте Вие без собствено мнение дори!

lubo_krika
20.11.2009 12:58

Пенев не беше ли хвърлил оставката си?Явно не са му я приели.Аз 2 седмици след оставката му нямах нет и затова незнам какво стана.

BoBi_Levskara
20.11.2009 10:07

Стоичков прати Селта в Секунда.Време е Пенев да продължи делото му и да ги прати в Трета дивизия, *lol*

josephbg
20.11.2009 10:07

Тва е статия от вестник Уикенд. Правете си сметка *wink*

crissttiano
20.11.2009 09:23

тъкмо ще помогне на Сегунда Дивисион да се оттърве от един от двата отбора *joking*