Джейми Варди е подписал нов договор с Лестър

19:24
Джейми Варди е подписал нов договор с Лестър

Легендата Джейми Варди е подписал нов договор с Лестър, съобщиха официално от клуба. Той удължава своя контракт с още година и по този начин ще се завърне отново в Премиър лийг, след като “лисиците” спечелиха Чемпиъншип и се завърнаха в най-горното ниво на английския футбол. Самият Варди пък имаше сериозен принос за това, вкарвайки общо 20 гола, макар да не бе титуляр в по-голяма част от мачовете на тима.

“Доволен съм от числата, които постигнах през изминалия сезон, но има още много, което предстои. Грижа се за себе си и винаги съм казвал, че възрастта е само число. Краката ми са добре и затова продължава, както ще го правят, докато те не кажат “играта свърши”. Ще дойде ден, в който и това ще стане, но този ден не е сега,” заяви нападателят пред официално сайт на клуба.

Легендарният нападател е част от Лестър от сезон 2012/13 и до момента има 662 мача и 307 гола на сметката си за клуба. Той бе звездата на отбора при сензационната титла на “лисиците” през сезон 2015/16, както и при спечелването на ФА Къп през 2020/21.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация