Хебър се раздели с Любослав Пенев

17:39
Хебър се раздели с Любослав Пенев

Хебър официално се раздели с Любослав Пенев. Ел Голеадор прекара 14 месеца в Пазарджик и в два поредни сезона направи така, че "гробарите" да запазят елитния си статут. Под негово ръководство отборът достигна до исторически първи полуфинал в турнира за Купата на България.

Ето какво написаха от клуба:

"Горещо благодарим на Любослав Пенев и екипа му за съвместната ни работа през последните 14 месеца! Заедно преминахме през много трудности. Изживяхме уникални и незабравими положителни емоции. Постигнахме безпрецеденти резултати. Написахме нова история на клуба!

Хебър реализира най-значимия си трансфер от началото на Милениума! Хебър се класира за първи път на 1/2-финал за Купа България! Хебър ще играе за първи път трети пореден сезон в елита!

Сигурни сме, че Любослав Пенев ще остави завинаги частица от себе си в Пазарджик – в клуба, на стадиона, в сърцата на феновете. ФК Хебър пожелава най-сърдечно на Любослав Пенев успех в бъдещата му работа, здраве и още много щастливи мигове край футболния терен. Завинаги един от нас!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация