Бала: Никога няма да станем сателит на ЦСКА!

15:53
Бала: Никога няма да станем сателит на ЦСКА!
"Абсолютни спекулации" – така Красимир Балъков окачестви публикациите, че Черноморец Бургас може да даде на ЦСКА някои от най-добрите си футболисти.

Някои медии информираха, че се подготвят трансфери на Орлин Старокин, Марсио Нуньо, Георги Терзиев и Костадин Дяков при "червените" през зимата.

"Спекулациите целят раздор сред нас и в отношенията ни с феновете. Ако дадем четиримата, значи да се превърнем в сателит на ЦСКА. Това няма да стане никога! Всички знаят много добре какви инвестиции се правят в Черноморец Бургас. Не е логично да даваме най-добрите си футболисти на конкурентите. Футболният бизнес трябва винаги да бъде в наша изгода", аргументира се мениджърът на бургаския клуб. Балъков призна, че не се е отказал от привличането на бразилеца Даксон от Локомотив Пловдив и ако това не стане, през зимата ще се търси друго ново попълнение с неговите качества. Преговорите за всякакви други трансфери мениджърът не коментира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thekopliv
19.11.2009 20:49

По-вероятно е цецка да стане сателит на Черноморец *wink*

leketoo
19.11.2009 16:25

Защо няма нищо за WС-то! Срамота, ЦСКА, акули, латекси, за тоалетната нищо. Ужас. какво стана с казанската афера, Борат изпра ли мангизите?

Tyrion
19.11.2009 16:07

да бе повярвахме ти, а пък Иван Иванов не близва алкохол в караоке барове