Локо Пловдив остана без централни защитници за Ловеч

18:56
Локо Пловдив остана без централни защитници за Ловеч
Отборът на Локомотив Пловдив остана без централни защитници за предстоящото гостуване на Литекс в Ловеч от 13-я кръг на "А" футболната ни група.

Днешното занимание на "Лаута" напусна принудително Фелисиен Сингбо, който обясни на треньорския щаб, че има силни болки в крака и не може да тренира. Невъзстановен от стара травма е Людмил Николов, а Мартин Сечков е наказан. На всичко отгоре единственият останал централен бранител - младокът Георги Бъчваров, почувства болки в адукторите в края на тренировката и също може да отпадне от групата.

При този вариант наставникът Стефан Генов ще трябва спешно да преквалифицира някои от другите крайни защитници или халфове да запълват празнината в центъра на отбраната. Групата на контузените допълват още бразилците Том и Даксон, словенецът Деян Комленович и капитанът Димитър Илиев.

"Със сигурност няма да рискувам здравето на футболистите и за Ловеч ще заминат само тези, които са напълно здрави", заяви на днешната си пресконференция Стефан Генов.

\'Очаква ни много тежък мач в Ловеч. Литекс е отбор с много добри футболисти и за мен те са основни претенденти за шампионската титла този сезон", допълни още старши треньорът на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация