Сираков: Не ми харесаха тактическите промени на Мъри

14:39
Сираков: Не ми харесаха тактическите промени на Мъри
Отговорникът за националните отбори на България Наско Сираков заяви, че се радва за Димитър Бербатов, който с двете си попадения срещу Малта стана голмайстор номер 1 на страната ни за всички времена. В същото време Сираков обяви, че не одобрява тактическите промени, който селекционерът Станимир Стоилов изпробва в контролата с Малта.

"Прекрасно е, когато един футболист подобрява такъв "брадясал" рекорд като този на Бонев. Радвам се изключително много за Митко, защото той го заслужава. Оттук нататък се надявам, че в главата му няма да са рекордите, а ще мисли за играта и за представянето си, така че да бъде още по-полезен на националния отбор", каза бившият нападател

Сираков сподели и мнението си за снощния мач с Малта: "Доволен съм от резултата като цифрово изражение, но от начина на провеждане, особено на първото полувреме, съм изключително недоволен. Това е така по простата причина, че изиграхме едно изключително хазартно първо полувреме. Първо, пропуснахме в него да решим мача и второ, за дълги периоди дадохме инициативата на Малта, което срещу такъв отбор не е нормално. През второто полувреме допуснахме гол, но контролирахме изцяло нещата. Водехме играта, но радостното е, че създадохме положения, които в крайна сметка и реализирахме. Имаше хора, които ми направиха добро впечатление във вчерашния двубой и то най-вече тези, които се включиха през второто полувреме. Тактическите промени, които направи Станимир Стоилов в този мач, не ми допаднаха. Оценката за годината на националния отбор няма да я давам аз, трябва да си питате Борислав Михайлов."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация