ЕЙРЕ поиска преиграване на мача с Франция

14:19
ЕЙРЕ поиска преиграване на мача с Франция
От щаба на ЕЙРЕ неофициално поискаха от ФИФА да наложи преиграване на баража реванш срещу Франция. Както е известно, вчера "детелините" бяха отстранени от "петлите" след стопроцентов нередовен гол, който обаче беше признат от рефера Мартин Хансон.

"Естествено, че желая мачът да се преиграе. Всички от отбора го искат. Всички видяха, че Анри първо си спря топката с ръка, а после и я побутна пак с ръка, и след това центрира. Преди края на мача го питах: Игра ли с ръка? - той каза - Да, но без да искам!", коментира ситуацията Кевин Килбейн.

"Когато говорих с рефера след края на двубоя и той ми каза, че е абсолютно убеден, че Анри не е играл с ръка", допълни Килбейн.

"Не бих винил Тиери. Той, като всеки играч иска отбора му на всяка цена да спечели.", сподели легендата на Арсенал Лиъм Брейди, който е асистент мениджър на ЕЙРЕ.

"Всичко тръгна още на жребия за баражите, когато имаше поставени и непоставени отбори. Реферът бе поставен под огромно напрежение и най-логичното нещо на света бе той да вземе подобно грешно решение. Това, което искам да питам ФИФА е: "Нали все говорите за феърплей, тогава нека да преиграем мача. Ние сме готови пак да отидем до Париж и честно да спечелим", допълни Брейди.

Видео от играта с ръка на Тиери Анри ТУК!!!

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
20.11.2009 02:05

Почва да ми писва от хленченето на ирландци и разни там моралисти.Абе хора....ами я си представете какво ще стане,ако ние българите почнем сега да искаме да се преиграе мача между Грузия и Ейре примерно...или между Кипър и Ейре.Ще кажете защо пък точно ние.Еми как защо ???
Супер смешната дузпа отсъдена за Ирландците срещу Грузия,им донесе 2 точки повече,друг е въпроса че ако не беше тая дузпа,можеше и точка да не вземат.Ами червеният картон за италианците...как да го коментираме,а....питам аз г-н Трапатони,дето толкова много плаче пред медиите.Ясно е че с тая игра ние не заслужаваме да играем на свтовно,но можехме в интерес на справедливоста поне да си помечтаем още няколко мача нали....

paunQ
19.11.2009 21:48

Платини е президент на УЕФА, а не на ФИФА!

Cris_7
19.11.2009 21:32

пфф тва никога няма да стане! Мачът няма как да се преиграе ,защото президент е Платини *stop*

crissttiano
19.11.2009 20:47

papagala_92 това е ФИФА *wink* а те ако имат малко срама ще дадат мача да се преиграва *smile*

jivko_82
19.11.2009 18:40

Грешката е на страничния съдия , при центрирането има явна засада , а от там нататак всички други коментари са изсишни
*wink*

presata68
19.11.2009 17:29

Тоѝ садията сега ще вземи пари колкото ще му стигнат за цял живот несправедливо класиране на Франция..

papagala_92
19.11.2009 17:25

да не забравяме че шефа на УЕФА Платини е французин

rokera_henry
19.11.2009 14:47

Няма кой да позволи такова нещо. 1во защото това е Франция и 2ро - защото, ако заради всяка съдииска глупост, заради която отбор губи мач то тогава доста мачове ще трябва да се преиграват.. Пък и ако се преиграе не мисля, че французите ще подходят отново толкова несериозно и ще си вземат мача.. *smile*

tymypa
19.11.2009 14:41

айде тогава да преиграят и няколкото мача от групите в които съдията ги подпираше та стигнаха до баражите с помоща на съдиите... деба отепляците