Издирват Камила Джорджи за кражба и неплатени наеми

17:51
Издирват Камила Джорджи за кражба и неплатени наеми

Оттеглянето на секссимвола на женския тенис Камила Джорджи доскоро бе забулено в пълна мистерия. Новината за пенсионирането й дойде на 8 май и поля със студен душ феновете на италианката. Изненадата за всички бе, че 32-годишната Камила не направи изявление, а за отказването й се разбра от сайта на Международната агенция за тенис интегритет (ITIA), където името на Джорджи се появи в листата с отказалите се играчи.

Основната теория за оттеглянето й до този момент бе свързана с драмата около започналото в началото на 2023 година разследване срещу нея за фалшифициране на документ за ваксинация срещу коронавирус. Оказва се обаче, че италианската тенисистка има далеч по-сериозни проблеми и е издирвана от полицията в родината си заради кражби и измами.

Джорджи и нейното семейство са се изнесли от луксозната вила в Календзано, в която са живели, след като не са плащали наем в последните шест месеца. Освен това при напускането са откраднали антикварни предмети на обща стойност между 50 000 и 100 000 евро.

Собственикът на вилата е подал оплакване срещу Джорджи, след като съседи са го информирали за изнасяне на скъпи килими и други вещи от имота. Хазяинът отбелязва, че това са предмети с много голяма колекционерска стойност, които освен всичко имат сантиментална стойност за него.

По непотвърдена информация Камила и семейството й са емигрирали в САЩ в опит да се скрият от италианските власти.

Камила Джорджи изигра последния си мач през март, когато отпадна на турнира в Маями след загуба от световната №1 Ига Швьонтек. Италианската тенисистка има спечелена една титла в тура на WTA - в Монреал през 2021 година, и 6 млн. евро от наградни фондове в кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация