Реал Мадрид готви оферта за полузащитник на Ливърпул

08:55
Реал Мадрид готви оферта за полузащитник на Ливърпул

Реал Мадрид проявява интерес към халфа на Ливърпул Алексис Мак Алистър. На "Бернабеу" все повече мислят за освежаване на халфовата си линия, имайки предвид напредналата възраст на Лука Модрич и Тони Кроос. Последните информации твърдят, че двамата веретари по-скоро ще останат при мадридчани още 12 месеца, но въпреки това в клуба мислят за бъдещето и поради тази причина са хвърлили око на аржентинския национал, твърди "CaughtOffside".


25-годишният Мак Алистър изигра много силен сезон за мърсисайдци. Той бе сред най-добрите халфове в Англия, като изигра общо 45 мача във всички турнири, в които записа 6 гола и 7 асистенции на сметката си.


Ако Кроос и Модрич наистина преподпишат и останат за още един сезон на "Бернабеу", това може и да отложи евентуалното привличане на Мак Алистър за следващото лято. Ако някой от тях обаче си тръгне, "белият балет" ще насочи усилията си към привличането още сега на аржентинеца за негов заместник.


При всички положения в Реал ще трябва да приготвят доста сериозна сума, за да убедят Ливърпул да се раздели с този играч. Мърсисайдци платиха за него 42 млн. евро на Брайтън миналото лято, но сега цената му е скочила почти двойно до 70 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация