Груев: Показахме характер в този важен момент

11:04
Груев: Показахме характер в този важен момент

Българският национал Илия Груев коментира първия си гол в Англия. Халфът откри резултата в седмата минута на реванша от полуфиналната фаза на плейофите в Чемпиъншип, а впоследствие неговият Лийдс разби Норич с 4:0 и си осигури място на финала. Груев много добре видя, че вратарят на гостите очаква центриране и се позиционира по-близо до далечната греда, след което много хитро българинът реши да стреля от около 30 метра, отравяйки топката в близкия ъгъл. Гън не успя да се намеси, а Груев отпразнува първото си попадение с екипа на йоркширци.

“Моят гол беше в началото на мача. Знаех, че вратарят очакваше друго, така че си помислих, че ще опитам да стрелям и топката влезе във вратата. Това беше първият ми гол за Лийдс. Хубаво е да вкараш в толкова важен мач. Всеки можеше да чуе атмосферата. Нямаме търпение да отидем на “Уембли”.

Беше много важно да направим такова представяне на полуфинала. Сега, разбира се, сме по-уверени, защото последната седмица не беше лесна за нас. Показахме характер в този важен момент, показахме и качествата си”, заяви Груев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация