ПСЖ готви оферта за Кварацхелия

19:10
ПСЖ готви оферта за Кварацхелия

От Пари Сен Жермен са готови да отправят предложение към Наполи, но не за нападателя Виктор Осимен, а за крилото Хвича Кварацхелия, пише “Гадзета дело спорт”.

Според изданието офертата на френския шампион ще бъде в размер на 80 млн. евро плюс едногодишен наем на Рандал Коло Муани, чиято заплата да бъде поета изцяло от ПСЖ. Желанието както на Де Лаурентис, така и на Хвича Кварацхелия е да се стигне до нов договор на играча с Наполи, но оферта от около 130 млн. е възможно да склони президента да продаде грузинския национал, към когото интерес проявява и Барселона. Що се отнася до Осимен, “Гадзета” твърди, че той мечтае за трансфер в Челси, въпреки че наскоро удължи своя контракт с “партенопеите”. Лондончани ще могат да го привлекат в състава си, ако активират откупната му клауза в размер на 120-130 млн. евро.

Междувременно, в Наполи мислят и за подсилване на своята атака. Джанлука Ди Марцио съобщава, че именно неаполитанците са най-напреднали в преговорите с Дженоа за нападателя Алберт Гудмундсон. Оттам се надяват да изпреварят Ювентус за подписа на голмайстора на “грифоните”, въпреки че “бианконерите” са готови да включат в своето предложение някого измежду Фабио Мирети и Енцо Баренечеа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация