Белчев: Не съм доволен, че не влизаме концентрирани и допускаме леки голове

00:24
Белчев: Не съм доволен, че не влизаме концентрирани и допускаме леки голове

Старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев сподели мнението си след загубата от Лудогорец с 1:3 в Разград. Наставникът на "червените" заяви, че е доволен от представянето на своите футболисти в голяма част от мача, но ги разкритикува за леките голове, които отборът допуска.

Белчев заяви, че целта пред тима е второто място, въпреки че не му отива. Разградчани вече си осигуриха 13-ата поредна шампионска титла, а за ЦСКА София предстои битка с Черно море за сребърните медали.

"През по-голямата част от мача съм доволен от показаното от моите футболисти. Не съм доволен, че не влизаме концентрирани и допускаме леки голове. За съжаление ситуациите, които имахме, не успяхме да ги реализираме и да се върнем в мача.

Всеки един ранен гол вкарва смут. Мисля, че бързо се отърсихме от този ранен гол и през останалата част от първото полувреме стояхме добре на терена.

Получиха се неприятни сцени. Не съм гледал нищо и не искам да коментирам нищо. Гледам си моя отбор. През сезона натрупахме доста загуби от отбори, от които не трябваше да губим. Оттам дойде тази ралзика с Лудогорец.

Целта е второто място, въпреки че на ЦСКА не му отива да се бори за второто място. Ще направим всичко възможно да я постигнем. Гледам да бъда максимално полезен на отбора. Не мисля какво ще е бъдещето ми. Искам да се представим на добро ниво в следващите три мача. Каквото и да е бъдещето ми, ще го приема. Отборът има потенциал, но трябва още много работа и дисциплина", заяви Белчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация