Петричев: Нашата цел е участие в Шампионска лига

00:05
Петричев: Нашата цел е участие в Шампионска лига

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не скри радостта си след спечелването на 13-ата поредна шампионска титла. "Орлите" се наложиха над ЦСКА с 3:1 и три кръга преди края на сезона вече са недостижими на върха в efbet Лига.

"Всяка година чувството е едно и също! Опитваш се да правиш нещата по правилния начин - понякога се получава, понякога не. Накрая, когато завършиш успешно, има едно особено чувство. Не само удовлетворие и еуфория, много са емоциите.

Предсоти ни финал за Купата на България, който трябва да изиграем по максимално добър начин, ако искаме да спечелим дубъл. След това имаме още 3 мача, които трябва да изиграем за честта на Лудогорец.

Нашата цел е участие в Шампионска лига. Все по-трудно става от година на година. Наскоро бяхме близо, играхме плейоф, но не се получи. В Лудогорец това винаги е целта. Опитвали сме вкуса на Шампионска лига и няма как да не се борим да се върnем там.

Най-трудният момент беше загубата от Нордсеналд. Тогава имаше катаклизъм в клуба, но и ни даде възможност да си направим нужните изводи и коренции. Това беше доста тежък момент за клуба. През този сезон показахме много интересни неща и зарадвахме нашите фенове. Имаме още малко работа до края на сезона", каза Петричев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация