Тен Хаг е спокоен за бъдещето си в Ман Юнайтед

18:32
Тен Хаг е спокоен за бъдещето си в Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че не се притеснява за бъдещето си в клуба. В понеделник “червените дяволи” допуснаха една от най-тежките загуби, след като отстъпиха с 0:4 на Кристъл Палас. На тима му предстои много тежък мач в неделя срещу претендента за титлата Арсенал.

Попитан дали се притеснява за бъдещето си, нидерландецът отговори: “Не. Собствениците имат здрав разум. Виждате, че имаме 32 различни защитни линии, използвали сме 13 партньорства в центъра на защитата. Когато виждат, че нямаме ляв бек, те знаят, че това ще има негативен ефект върху резултатите. Нито един отбор няма да се представя на ниво, когато има толкова много контузии във важни зони”.

Тен Хаг потвърди добрите новини, свързани с контузените в отбора. Той сподели, че Скот Мактоминей, Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд са подновили тренировки и най-вероятно ще са на линия за сблъсъка с Арснал. Лисандро Мартинес също вече е готов за игра, но няма да се рискува с неговото включване. За Люк Шоу пък надеждите са да се възстанови за финала на ФА Къп. Мейсън Маунт обаче е получил нова контузия.

“Вчера Лисандро Мартинес дойде при мен и искаше да играе в неделя срещу Арсенал, но той още не е готов. Има нужда от още малко време, но отчаяно иска да играе. Раши (Маркъс Рашфорд) тренира вчера сутринта. Ще видим как се е възстановил от това, но изглежда добре. Бруно Фернандеш и Скот Мактоминей също бяха на терена, така че има някои играчи, които се завръщат”, обясни мениджърът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация