Чуамени е с контузия след края на мача с Байерн

17:53
Чуамени е с контузия след края на мача с Байерн

Приповдигнатото настроение на всички в Реал Мадрид бе малко помрачено от новината, че халфът на тима Орелиан Чуамени е получил контузия след триумфа снощи срещу Байерн (Мюнхен) с 2:1. Той бе заменен в 69-ата минута от сънародника си Едуардо Камавинга.

“След проведените днес изследвания на нашия играч Орелиан Чуамени от медицинските служби на Реал Мадрид, той е диагностициран със стрес фрактура на лявото стъпало. Предстои развитие”, пишат от Кралския клуб.

Все още не е съвсем ясно колко точно ще отсъства 24-годишният французин, като идват противоречиви информации. Според “Марка” Чуамени ще бъде готов за финала в Шампионската лига срещу Борусия (Дортмунд) на 1 юни.

Информацията на “The Athletic”, позоваваща се на вътрешни източници от Реал Мадрид обаче гласи, че френският халф има едва 20% шанс да се оправи за мача с германците.

Става ясно също, че контузията на Чуамени е подобна на тази, която той получи в края на октомври миналата година и отсъства близо месец и половина от терените. И снощи той е играл с болки и не е бил на 100%.

През този сезон Чуамени има 38 мача и 3 гола за Реал Мадрид, като е твърд титуляр в тима на Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация