Основен играч на Юве с травма, под въпрос за финала срещу Аталанта

09:37
Основен играч на Юве с травма, под въпрос за финала срещу Аталанта

Защитникът на Ювентус Данило е изложен на сериозен риск да пропусне финала за Купата на Италия срещу Аталанта, след като получи контузия.


"Бианконерите" удържаха Рома на Даниеле Де Роси и стигнаха само до 1:1 на "Олимпико" в неделя, което се прие като още един разочароващ резултат за Масимилиано Алегри и неговите играчи. "Старата госпожа" спечели само два от последните си 14 поредни мача в Серия А.


Ювентус има шанса да върне радостта в столицата на Пиемонт по-късно този месец, когато се изправя срещу Аталанта във финала за Купата на Италия на 15 май. "Бианконерите" за последно вдигнаха трофея през кампания 2020/21, когато победиха отбора на Джан Пиеро Гасперини във финала.


Ювентус потвърди, че Данило е преминал поредица от медицински тестове след равенството с Рома. Резултатите не са добри и със сигурност той ще пропусне предстоящия мач със Салернитана.


Торинци ще направят всичко възможно, за да имат на разположение 32-годишния футболист за финала на Купата на Италия с Аталанта, най-важният им мач от кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация