\"Ла Фурия\" се разходи до Австрия за пет гола

23:46
\"Ла Фурия\" се разходи до Австрия за пет гола
Испания разби Австрия с 5:1 като гост в приятелски мач между двата отбора, игран тази вечер.

Янкер откри за домакините още в 8-а минута, но само две по-късно Франсеск Фабрегас изравни.

"Ла Фурия" установи контрол над срещата и още до почивката стигна до нови две попадения. Давид Вия в 20-а се разписа за 2:1 в полза на Европейските шампиони, а 7 по късно Пехливан от състава на Австрия бе пратен под душовете с директен червен картон. В 45-а Вия покачи на 3:1 за Испания.

След почивката гостите продължиха да бъдат пълни господари на терена и Даниел Гуиса в 56-а направи резултата 4:1. Минута по-късно пък Пабло Ернандес Домингес вкара пети гол за своите.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
19.11.2009 00:55

Австрия и България ще ги бие ... Оооо Да със 1000% даже 5 гола ще са им малко ако ще ние да играем не с 1 по-малко ми с 3-ма нали ... То бива бива да си националист и оптимист ама тва направо прелива чашата ... Самия факт че стигнахме до там да позволяваме на клубни отбори да се гаврят с насговори напълно достатъчно ... Ти само и само да играйш контрола и са навиваш да играйш с отбор дет си пуска резерви меко казано и некакви си юноши там ... За да отговориш подобаващо на предизвикателството такива бий ги с по 4-5 гола да им дой акъла срещу кого се изправят и че не могат да се гаврят така с цяла националност а то 0-0 ... И после ши ми разпраат ши бийм тез онез ауе я ми са скрийте ве

biserms
18.11.2009 23:51

Е Австрия и България ще ги бие *lol* А и играха цял мач с 10 човека *thumb_up*