Звездата на Кристиано Роналдо отново блести силно в Саудитска Арабия

00:37
Звездата на Кристиано Роналдо отново блести силно в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо не спира да къса мрежите в Саудитска Арабия. Днес неговият Ал Насър разгроми Ал Уехда с 6:0 в 30-ия кръг на СПЛ, а португалската звезда наниза хеттрик и вече има 32 гола от началото на сезона.

Въпреки блестящата форма на Роналдо, Ал Насър е на цели 9 точки зад лидера Ал-Хилал, който е и с мач по-малко. До края на първенството остават 4 кръга, а двата отбора ще се срещнат помежду си на 17 май.

Кристиано откри резултата в 5-ата минута, когато използва грешка на вратаря на гостите и с лекота прати топката в мрежата. В 12-ата минута португалецът засече подаване на Марсело Брозович и вкара за 2:0. До почивката Ал Насър съвсем отчая съперника с попадения на Отавио (18') и Садио Мане (45').

В 52-ата минута Роналдо оформи 66-ия хеттрик в кариерата си. Той получи пас от Мане и с шут под гредата фиксира крайното 5:0. 39-годишният нападател може да се похвали с общо 52 попадения във всички турнири от началото на сезона.

Ал Насър е в серия от 7 поредни победи в първенството на Саудитска Арабия. Отборът е и на финал в Кралската купа на шампионите, където отново ще има за съперник Ал Хилал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация