Ужасяваща трагедия в семейството на Франсис Нгану

19:44
Ужасяваща трагедия в семейството на Франсис Нгану

Огромна трагедия разтърси семейството на Франсис Нгану. Бившият шампион на UFC в тежка категория обяви, че 15-месечният му син Коби е починал.

37-годишният Нгану публикува в социалните мрежи черно-бяла снимка със сина си и написа: "Прекалено рано да ни напусне, но ето, че си отиде. Моето малко момче, моето приятелче моят партньор - Коби, бе пълен с живот и радост. Сега лежи и в него няма живот. Виках го по име, но така и не отговаря, Той ме направи друг човек, най-добрият възможен. Сега не знам кой съм. Животът е толкова несправедлив и ни ударя там, където боли най-много. Как се справяте с такова нещо? Как можеш да живееш с това? Моля, помогнете ми, ако имате идея, защото наистина не знам какво да правя и как да се справя с това".

Сред изразилите съболезнованията си бяха и други спортисти, включително бившият шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър, който има четири деца.

„Много съжалявам да чуя за загубата ви, Франсис. Моите молитви са с вас и вашето семейство в този момент.“

Все още не е ясна причината за смъртта на детето.

Франсис Нгану смени UFC с професионалния бокс и записа загуби от Тайсън Фюри през 2023-а и от Антъни Джошуа през март 2024 в мачове в Саудитска Арабия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация