Ботев Пловдив ще обяви голяма новина

17:53
Ботев Пловдив ще обяви голяма новина

Ръководството на Ботев Пловдив ще обяви голяма новина. Това ще се случи непосредствено преди предстоящия полуфинален мач реванш за Купата на България срещу ЦСКА София, който е в сряда.

"Тази сряда Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в ½-финал реванш за Купата на България. „Канарчетата“ спечелиха първия мач в София с 1:0 и гледат смело към финала. 

Реваншът на стадион „Христо Ботев“ се очертава да е едно от събитията на годината в Пловдив, като присъстващите на място ще са над 18 000. Именно по тази причина Ботев (Пловдив) организира вълнуваща и богата програма за всички на трибуните още в часовете преди мача.

Една от големите изненади е свързана с добре познатия сред любителите на хаус музиката – DJ Vasco C, който ще подгрее „жълто-черното“ море със своите тракове вътре на „Колежа“ от 17:30 часа. Освен него всеки, който заеме своето място по-рано, ще може да види и специална изненада за Ботев (Пловдив) от английския Шефилд. Феновете на стадиона първи ще научат голяма новина, свързана с любимия „жълто-черен“ клуб. 

Привържениците ще могат да се насладят и на шоу с гайди и тъпани минути преди предстоящата битка на терена. 

Фен зоната около „Христо Ботев“ също ще предложи изобилие от изненади за малки и големи. В нея освен традиционните активности, всеки посетител ще има възможността да се впусне в магията на Великден и да боядиса специално яйце с емблемата на Ботев (Пловдив). 

На място ще научите повече за всички активности, изненади и игри с награди, които сме подготвили. 

Програмата в деня на мача по часове:

• 10:00 ч. – отваря фен магазинът

• 16:00 ч. – отваря паркингът

• 16:30 ч. – начало на фен зона

• 16:45 ч. – отварят вратите на стадиона

• 17:30 ч. – начало на програмата от трибуните с DJ Vasco C

• 18:00 ч. – специална изненада от Шефилд

• 18:15 ч. – шоу с гайди и тъпани

• 18:45 ч. – нaчало на мача Ботев – ЦСКА 

С оглед огромния интерес към сблъсъка, ви препоръчваме да заемете своите места на стадион „Христо Ботев“ поне час преди началото на срещата, за да избегнете струпванията по входовете. Подкрепете Душан Керкез и неговите момчета още на загрявката и покажете на всички още преди началото на мача какво означава да си на „Колежа“, пишат "канарчетата" на своя сайт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация