Клоп: Не, не мога да разкрия за какво се скарахме със Салах

19:54
Клоп: Не, не мога да разкрия за какво се скарахме със Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отказа да разкрие какви реплики си е разменил с Мохамед Салах по време на двубоя с Уест Хям (2:2). Германецът подготвяше тройна смяна, при която в игра трябваше да влезе и египтянина, който бе оставен на пейката за началото. Точно преди да бъде извършена смяната обаче Ливърпул допусна изравнителен гол, реализиран от Микаел Антонио. Камерите уловиха как двамата разменят остри реплики около тъчлинията, а според Джейми Карагър Клоп се е ядосал заради това, че Салах се е забавил с подготовката за смяната.

"Не, не мога да разкрия какво бе казано. Говорихме вече в съблекалнята за това, така че всичко е приключило", заяви Клоп.

Относно битката за титлата германецът заяви следното: "Честно казано, не съм в настроение да говоря за това или изобщо да мисля за това. Трябваше да спечелим тук и го знаехме, но не го направихме. Сага имаме малко повече време до другия мач и трябва да се подготвим.

Много сме разочаровани от резултата. Мисля, че всеки мислеше, че само един отбор може да спечели този мач и това бяхме ние.

В много ситуации играхме добре, но не успявахме да завършим възможностите си. Това е историята на последните четири седмици за нас", заяви Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация