Стамен Белчев: Всяка една победа срещу Левски е добра

19:49
Стамен Белчев: Всяка една победа срещу Левски е добра

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев даде мнението си след победата на своя тим над Левски. “Червените” се наложиха с 3:1, след като поведоха с три гола през първото полувреме. Въпреки добрия резултат обаче Белчев не остана доволен от видяното от своите футболисти.

“Мисля, че най-доброто от този мач беше резултатът. Не е от най-добрите мачове за нас, особено второто полувреме, където Левски стоеше по-добре. Това очаквах и говорихме на полувремето, че все едно срещата започва от 0:0. За съжаление влязохме зле в началото на второто полувреме и така беше до края на мача.

Имахме скорост в атака и грешката, която футболист на Левски допусна за третия гол - това ни даде предимство. Имам много забележки за играта, има какво да се желае.

Моите резерви са относно това, че отборът трябва да се представи като цяло в защита добре, да имаме по-добър контрол на топката. След 3:0 трябва да играем по-освободено, да задържим топката.

Каранга има влияние върху играта. За този мач реших да оставя Хайнц на пейката, мое решение, други мачове може някой друг да остане, ще решим. Утре имаме тренировка и ще се готвим за следващия мач.

Мачът не е свършил при 3:0, 90 минути се играе. Ако едно от положението преди гола, Левски беше вкарал, влизаме ние в напрежение и това не е допустимо.

Всяка една победа срещу Левски е добра. Направихме една добра победа, но трябва да си извлечем поуките и да изглеждаме по-добре. Тази ми е може би най-важната победа, защото имах малко време да работя с отбора”, заяви Белчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация