Рафа: Бербатов носи класата на Юнайтед, затова струва много пари

16:01
Рафа: Бербатов носи класата на Юнайтед, затова струва много пари
Испанският наставник на Ливърпул Рафаел Бенитес за пореден път се оплака от липсата на достатъчно средства, с които да създаде конкурентно способен отбор във Висшата лига на Англия.

В интервю за вестник "Таймс" испанският специалист отново сравни финансовите възможности на мърсисайдци с тези на Манчестър Юнайтед, като този път използва за сравнение и капитана на националния ни отбор Димитър Бербатов.

Според Рафа, Митко и партньорът му в атаката Уейн Рууни носят на Юнайтед нужната класа на тима и затова струват много пари.

"Доста е трудно да спечелиш Висшата лига на Англия, след като не разполагаш с достатъчно средства. Съставите на Челси и Манчестър Юнайтед могат да си позволят скъпи футболисти. Нападението на Юнайтед, в лицето на Рууни и Бербатов, е страхотно. Те двамата носят нужната класа на тима, а качествените състезатели като тези струват много пари. Като към тях прибавим Майкъл Карик и Дарън Флетчър в средната линия, които са много силни в единоборствата, това прави от Юнайтед много силен тим. Все пак ние сме длъжни да се опитаме да спечелим състезанието с това, което разполагаме", заяви Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
19.11.2009 00:48

Да го махнат тоя Рафа и да сложат Хидинг, който се издъни с руснаците, та малко да ги постегне, ама заради връзките му с "руския" Челси не може да стане. Вярвам, че ако можеше да го назначат него /Гуус Хидинг/ ще играят по-добре и ще спечелят титлата във ВЛ.

vip4e7o
18.11.2009 22:21

имам чувството че тоя се е разболял ливърпул се превръщат в отрепки и хората само им се смеят вече с техните резултати .. *sad* а това че ми хвали бербатов е още по смешно *lol* че струва много струва ама че носи каквато и да било класа да ма извинява ама само го удря зара понякой път

Иначе манчестър са много класни (нинджи) може да питате Дрогба

dimaka_78
18.11.2009 18:32

ливърпул е страхотен отбор само 4е рафа не6то не става. толкова време и само едно второ място,за парвенството говоря *beer* *thumb_up* и все пак надеждата остава.

Mirone
18.11.2009 17:53

няма такъв нешастник като тоя, за 4,5 год. профука маса пари, с които други треньори шяха да няправят чудеса, а тоя балък само се оправдава, зашото нищо не е направил (говоря за първенството, нали там е мъката на феновете)Като го слушам тоя невменяем тип дори аз се ядосвам, въпреки че Ливърпул ги уважавам...но нищо по-вече. Просто тоя доказа че не става, време е да го изгонят като мръсна мишка !!!

MVP_
18.11.2009 17:05

За Ливърпул съм от както се помня, но вече ми писна да се оправдава със всичко. Просто е досадно вече. След най-слабата серия на клуба от 50+ години насам той още е треньор?