Роби Кийн: Можем да победим Франция

15:47
Роби Кийн: Можем да победим Франция
Капитанът на националния отбор на ЕЙРЕ Роби Кийн заяви, че той и неговите съотборници имат силите да победят Франция и да се класират за Световното първенство в ЮАР.

Отборът на Джовани Трапатони загуби първия мач у дома с 0:1, но тази вечер играе срещу "петлите" в Париж. Нападателят на Тотнъм заяви:

"Ние можем да обърнем нещата в наша полза. Трябва да вярваме в това. Всеки наш играч смята, че можем да спечелим тази среща. Няма значение какво казват хората. Винаги е имало изненади във футбола. Лично аз смятам, че ще има обрат в този сблъсък. Битката още не е приключила. На нас ни отива да сме аутсайдери. Ние се справям по-добре, когато играем срещу най-добрите отбори и големите нации. Знаем, че тази вечер трябва да излезем на терена и да покажем какво можем. Досега се представихме добре. Направихме стабилна кампания, но това няма да има никакво значение, ако не покажем класа тази вечер. Ние искаме да сме в ЮАР и след тази вечер ще стане ясно дали ще изпълним целта. Като дете, аз мечтаех да играя на Световно. Аз играх на такова през 2002 година и сега искам да играя и на още едно. Французите пък играят у дома и се очаква да играят добре и да вкарват голове. Може би това ще е последният ми шанс. Не съм мислил за това, но се надявам да отидем на това Световно първенство, преди да започнем да мислим за следващото."

Франция обаче има само една загуба на "Стад Дьо Франс" в последните си 22 официални мача. Русия успя да спечели като гост в Париж през месец май 1999 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Patilanec
18.11.2009 23:56

Абе вие добре се смеете ама Ейре си ги биха като гости ! Въпросът сега е кой ще продължи.. ще стискам палци за петлите,че нещо много симпатични отбори отпаднаха *wink*

top4o_1994
18.11.2009 15:59

бе тия беззъбите дето само от ъглов вкарват да млъкнат че ме дразнят, те нас неможаха да бият, Франция там ще бият, е да ние го направихме ма с кви играчи а те с играчи от Сток Хул и е такива само Роби Кийн, Гивън и Р.Дън са по-годни футболисти на Ейре