Рома дебне за Киеза

18:23
Рома дебне за Киеза

Рома следи отблизо ситуацията с крилото на Ювентус Федерико Киеза. Бъдещето на италианския национал при торинци е доста неясно, като все по-често се появяват информации, че може да си тръгне през лятото. Изглежда пък "вълците" с удоволствие биха го взели в редиците си, разкрива "Тутоспорт".

Даниеле Де Роси, който вече получи уверението на ръководството, че ще продължи да води Рома и през новия сезон, много харесва качествата на Киеза и с радост би го взел в състава си. Двамата вече работиха заедно в националния отбор на Италия, докато Де Роси бе помощник на Роберто Манчини.

Рома обаче не е единственият кандидат за подписа на Киеза, към когото интерес има и от Англия, като последните информации го свързват с Нюкасъл, а преди това се говореше, че е желан и от Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Друг проблем пред евентуално преминаване на Киеза в Рома е сравнително високата му цена. Ювентус едва ли би го пуснал за по-малко от 40-50 милиона евро, а подобна сума е доста висока за клуб като Рома в момента. Римляните не са в цветущо финансово състояние и трудно биха си позволили да дадат толкова пари за един играч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация