Джерард: Ливърпул ще се върне по пътя на победата

13:03
Джерард: Ливърпул ще се върне по пътя на победата
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че вече е готов за игра и допълни, че още в предстоящото домакинство на Манчестър Сити ще даде всичко от себе си мърсисайдци да се върнат отново към победния ход.

"Последните няколко седмици бяха доста трудни за мен заради всичко, което се случи. Ако момчетата бяха спечелили мачовете и отбора се справяше добре, болката, която изпитвах, нямаше да е толкова силна. Някои от най-ниските точки в моята кариера са когато имам травма преди важни мачове на Ливърпул и Англия, особено ако съотборниците ми не печелят. Никога не е лесно да седиш отстрани и да гледаш мачовете с Манчестър Юнайтед или гостуванията в Шампионската лига. Сега обаче се чувствам добре, по-силен съм отпреди и съм готов за игра. Очаквам с нетърпение уикенда, нямам някакви психически пречки и искам само да помогна на отбора в тази сложна ситуация. Имах проблем в слабините, който ми отне време, но сега съм ОК. Най-важното е, че съм готов за мача с Манчестър Сити".

Мениджърът на "червените" Рафаел Бенитес няма да може да използва Фернандо Торес, Даниел Агер, Йоси Бенаюн и Албер Риера в мача с "гражданите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YNWA_Martin
28.11.2009 09:07

Къв си ти >>>tsvetkov1899<<<Добре кат на нас госпорд неможе да ни помогне я кажи кой е твоя отбор.Малко аз да поговоря за него. *wink*

Vickie
18.11.2009 16:37

Хахах, не е нужно никой да им помогне, те сами ще се спасят *wink* Все пак не Господ играе на терена Ливърпул до гроб!