Нов треньор извежда ЦСКА срещу Ботев в битка за финала на Купата на България

00:05
Нов треньор извежда ЦСКА срещу Ботев в битка за финала на Купата на България

Броени дни след уволнението на Нестор Ел Маестро, ЦСКА посреща Ботев Пловдив в първи 1/2-финален сблъсък от турнира за Купата на България. 

За трети път своя дебют начело на “червените” ще направи Стамен Белчев, а както винаги, отлични възможности за спортни залози и супер завишени коефициенти за срещата ще могат да бъдат открити в спортната секция на winbet.bg.

ЦСКА ще спасява сезона срещу Ботев, но това е само първото полувреме

Без съмнение, Купата на България остава приоритет на ЦСКА до края на сезона. “Армейците” изостават сериозно зад лидера в Първа лига Лудогорец, но Купата остава реална цел за столичния гранд. В сряда тимът на Стамен Белчев ще опита да вземе аванс преди трудния реванш в града под тепетата.

Стамен Белчев познава отлично обстановката в ЦСКА. За опитния специалист това ще бъде трети престой начело на отбора. Възможно е той да направи немалко промени в стартовия състав, сравнено със загубата с 1:2 от Пирин. След като се възстановиха от прекаран вирус, нищо чудно сред титулярите да се завърнат играчи като Линдсет, Фаетон и Станислав Шопов. Междувременно бразилският голаджия Фернандо Каранга отново ще бъде сред лидерите на ЦСКА. “Кариоката” се разписа в последните два мача на тима - срещу Левски и Пирин, с което затвърди добрата си форма.

Ботев Пловдив е непобеден откакто бе дадено начало на пролетния дял на шампионата. “Канарчетата” записаха две победи и две равенства в четирите си срещи до този момент. Наставникът Душан Керкез върши добра работа след пристигането си в клуба, стабилизирайки неговото представяне.

Ивелин Попов започна от пейката при победата с 2:0 над Ботев Враца през уикенда, като най-вероятно това бе стратегически ход на Керкез да запази силите на ветерана. Бившият футболист на Левски ще бъде сред водещите играчи на терена срещу ЦСКА.

В WINBET всички футболни фенове ще могат да оставят своите залози за мача между ЦСКА и Ботев, включително и на живо. Там тръпката винаги е още по-голяма.

Залози без риск за мачовете на ЦСКА

Ранно изплащане за брой голове - две попадения до 33-ата минута и мачът свършва промоцията за Залози без риск, с която всеки единичен, предварителен залог за победа на ЦСКА в мачовете на отбора до края на сезона в Първа лига, на стойност поне 5 лв., е без риск в случай, че отборът отбележи гол до 33 минута на мача, независимо от крайния изход от нея.

В случай, че ЦСКА отбележи гол преди 33-та минута на мача и в крайна сметка не спечели срещата (загуба или равен), WINBET ще възстанови залозите за победа на „армейците“ (до 100 лв.) на всички  клиенти на сайта winbet.bg. Ако отборът отбележи попадение преди 33 минута и спечели мача, клиентите, които са поставили залози за победа на ЦСКА, ще получат бонус безплатен залог за спортни събития на стойност до 20 лв.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация