Пресата в Беларус: Опитали да уредят Рома – ЦСКА за \"двойка\"!

11:10
Пресата в Беларус: Опитали да уредят Рома – ЦСКА за \"двойка\"!
Беларуският спортен вестник "Пресбол" излезе с доста пикантна новина на първата си страница. Изданието разкрива, че хора на доста популярния вече и у нас Артур са се опитали да уредят срещата от Лига Европа между Рома и ЦСКА, като крайния изход е трябвало да бъде победа на "червените". Името на мистериозния арменец бе спрягано с "Казанската афера" в шампиона Левски, при която "синия" клуб прати четирима свои играчи, при затворен трансферен прозорец, да правят трансфер в шампиона на Русия Рубин Казан.

Изданиято съобщава, че неизвестна личност с грузински акцент, който твърди, че финансира ЦСКА, е бил готов да извади 1,5 милиона евро, за да накара "вълците" да играят симулативно. Най-големия пай от уговорката, 1 милион евро, е била предвидена за капитана Франческо Тоти. "Пресбол" разполага със запис на телефонен разговор, в който агентът убеждава бившия футболист на Рома Сергей Гуренко да го свърже с Принца на Рим.

Записът е на руски език и е от сайтът pressball.by Може да го чуете ТУК!!!

Босът на "червените" Димитър Борисов бе потърсен за становището му относно писанията в белоруската медия от "Меридиан Мач":

"Моля?! Е, такава глупост не бях чувал. Напишете, че сме уредили и равенството с Фулъм. Нито имам бизнес с Беларус, нито познавам хора от тази страна, пък и да си призная, не ми се е налагало да ходя там през последните години", обясни Борисов.

"Вие, представяте ли си как някой изобщо ще тръгне да преговаря с Тоти, за да уреди мач с Рома. Това е абсурдно! Смятате ли, че човек с неговите финансови възможности ще постави кариерата си на карта, за да разпределя 1 милион със съотборници?", попита риторично босът на "армейците".



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VeneSotirov
18.11.2009 18:42

Тц, тц, Уинър, как може да сте толкова жалки, само жълти измишльотини да пишете, ЦСКА давали 1,5 млн лева, и 1 млн на Тоти!?! АХХАХАХАХ, а за останалите 20 човека + треньор и т.н. - четвъртит.Поне да бяхте написали нещо достоверно, а вие - някакви записи, чудеса...жалки сте, много даже...

krasenco
18.11.2009 12:24

Борисов е прав обаче.Как се подкупва Рома?Това вече на нищо не прилича.Да видим дали сега Борисов ще обвини Батков,както той направи.Едва ли!

beastt
18.11.2009 11:23

за да натопят* извинявам се за грешката

lucky_79
18.11.2009 11:23

blago_pz никой,не създава скандали ! А това е разследване на беларуски журналисти,които имат запис на разговор, в който някои хора се опитват да намерят връзка с футболисти на Рома за евентуално уреждане на мача !!!

beastt
18.11.2009 11:22

хаха какво ли не правят за да не топят ЦСКА..

blago_pz
18.11.2009 11:12

Оффф, пак създавате скандали в ЦСКА и поводи за нови скандали м/у левскари и цесекари *thumb_down*