Левски отново стана за смях на цяла Европа

00:08
Левски отново стана за смях на цяла Европа

Левски се похвали с „най-уникалната фланелка, правена у нас досега“ по повод 110-годишнината от създаването на синия клуб. Оказа се обаче, че фланелката май не е толкова уникална, а доста привърженици на отбора вече споделиха в коментари под публикацията на "сините" във "Фейсбук" откъде според тях е заимствана идеята.

На проведената днес пресконференция, на която беше обявено пълното изплащане на главницата по дълга към НАП, управителят на официалния магазин на „сините“ Виктор Викторов презентира двулицева фланелка.

От едната страна, която е в синьо и златисто, са представени важни моменти от историята на Левски. Второто лице е в червено и жълто, какъвто е първият екип на клуба. Викторов обяви, че дизайнът е по идея на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Наблюдателни фенове веднага споделиха интересни снимки, от които става видно, че Левски е копирал екип на германския Мюнхен 1860.

През 2010 г. лъвовете презентират почти същия екип по случай 150-годишнината си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sotirikon
11.04.2024 14:33

Трябва да си достатъчно тъп, за да ти "хрумне" такава изея за фланелка, и дваж по-тъп, за да я взаимстваш от германски клуб и да си мислиш, че никой няма да те гепи.